Om Oss

Hur allt startade

Passtider snabbt startades av Morris Simons, efter upptäckten av hur svårt det var att få passtider. Jag letade efter en tjänst som kunde hjälpa mig att boka utan någon framgång och då tanken av att sitta och refresha en hemsida inte var ett val i en stressig vardag så bestämde jag mig för att skapa den tjänsten själv. Den är till för dig som skulle behöva hjälp att boka en passtid inom en rimlig tid och slippa stressen letandet skapar i din vardag.

Bokaforarprov.se X passtider-snabbt.se

Bokaforarprov.se och passtider-snabbt.se startades av Morris Simons och Kian Bröse. Båda verksamheterna startades på grund av väldigt lika problem i samhället. Båda verksamheterna använder sig av väldigt liknande teknologier och har samma team som jobbar med att hålla igång sidorna. Samarbetet gör att vi kan erbjuda ännu bättre service åt våra kunder genom delad erfarenhet.

-Bokaforarprov.se för dig som är behov i av en ny uppkörningstid.

Vad vi gör för att hjälpa

Passtider snabbt hjälper dig genom att vi tar emot dina kunduppgifter, var du vill boka och sedan inom vilken tidsintervall du vill ha tiden. Därefter börjar vi sökandet efter ett lämpligt datum. Så fort en tid finns tillgänglig på polisens hemsida ser vi till att boka den åt dig.

Därefter får du sedan ett bekräftelsemail och sms på ditt telefonnummer att tiden är bokad. Skulle det vara så att tiden inte skulle passa ditt schema kan du alltid säga upp tiden på polisens hemsida. Ett extra sms och mail (beroende på vad du väljer) skickas även ut dagen innan passtiden så att du inte missar din tid.

På det sättet slipper du anpassa hela din vardag efter att försöka få en passtid och du kan istället fokusera på det du gör bäst.


Bokning av passtider, Snabbt, enkelt och simpelt som det borde vara.

Passtider-Snabbt

Passbokning som är trygg, snabb och enkel.
KianBrose AB (559376-9846)
©2022 Passtider-snabbt.se - All Rights Reserved